Neinvestujte do drahého pokladničného systému. Prenajmite si ho za priaznivú cenu a získajte výhodné podmienky!

Súčasný svet podnikania je plný rôznych nástrah a výziev. Maloobchodné prevádzky, služby, gastropodniky a ubytovacie zariadenia často stoja pred mnohými prekážkami. Preto je dôležité hľadať spôsoby, ako si svoje podnikanie zjednodušiť. Ak plánujete otvoriť novú prevádzku, bez pokladničného systému – hardvéru aj softvéru – sa neobídete. Prenájom tohto systému vám však môže výrazne uľahčiť situáciu. V tomto článku vám vysvetlíme, prečo je prenájom výhodnejší ako jednorazová kúpa.

VÝHODY PRENÁJMU POKLADNIČNÉHO SYSTÉMU

Podnikatelia majú v podstate dve možnosti – buď si zakúpia hardvérové zariadenie, alebo nájdu špecializovanú firmu, ktorá poskytuje prenájom so všetkými potrebnými službami. Aké sú teda hlavné výhody prenájmu pokladničného systému?

1. POZITÍVNY VPLYV NA „CASH FLOW“

Začínajúci podnikatelia často počítajú každé euro. Preto je pre nich výhodnejšie zaplatiť napríklad 30 eur mesačne za prenájom pokladničného systému s hardvérovým zariadením. Ak by museli na začiatku investovať 500 až 1 000 eur do hardvéru a k tomu mesačne 20 eur na pokladničný systém, ich počiatočné náklady by boli veľmi vysoké.

Tip: Ušetrené peniaze môžete investovať napríklad do naskladnenia zásob alebo marketingových aktivít svojej novej prevádzky.

2. NEKONEČNÁ ZÁRUKA

Ak si kúpite hardvérové zariadenie za 500 až 1 000 eur, dostanete naň maximálne dvojročnú záruku. Čo potom, ak sa zariadenie pokazí? Opätovne budete musieť investovať. Na druhej strane, pri prenájme pokladničného systému máte prakticky „nekonečnú záruku“. Prenajímateľ garantuje funkčný hardvér počas celej doby prenájmu a v prípade poruchy dodá nové zariadenie na svoje náklady. Odpadajú vám tak náklady a starosti spojené so servisom či kúpou nového zariadenia.

3. FLEXIBILITA

V začiatkoch podnikania vám postačí jednoduché a cenovo dostupné riešenie pokladničného systému. Ale o rok či dva možno budete chcieť svoje podnikanie rozšíriť. Ak máte zakúpené hardvérové zariadenie, ktoré už nespĺňa vaše požiadavky, budete musieť riešiť jeho predaj a kúpu nového. Pri prenájme sa jednoducho dohodnete s prenajímateľom na novom balíčku s hardvérom aj softvérom podľa aktuálnych potrieb.

4. AKTUALIZÁCIE A VYLEPŠENIA

Pri prenájme pokladničného systému máte automaticky prístup k najnovším aktualizáciám a vylepšeniam od poskytovateľa softvéru. Môžete si byť istí, že váš pokladničný systém bude vždy aktuálny a funkčný.

5. ZÁRUKA BEZPEČNOSTI

Prenájom pokladničného systému so sebou prináša aj záruku bezpečnosti. Poskytovateľ hardvéru a softvéru garantuje, že jeho riešenie spĺňa všetky legislatívne a bezpečnostné normy. Vaše transakcie a evidencie budú teda z právneho hľadiska v poriadku, a to bez ďalších starostí a zásahov z vašej strany.

6. ODSTRÁNENIE VOLATILITY Z NÁKLADOV

Pri prenájme pokladničného systému za 30 eur mesačne môžete dlhodobo počítať s touto sumou ako s fixným mesačným nákladom. Nebudete musieť riešiť náklady na servis alebo výmenu zariadenia.

RIEŠENIA NA MIERU

Prenajímatelia ponúkajú jednoduché, bezproblémové a cenovo dostupné pokladničné systémy z pripravených balíčkov alebo vám navrhnú riešenie presne podľa vašich potrieb. Odporúčame sa s nimi poradiť o najvhodnejšej alternatíve, ktorá bude pre vás ekonomicky výhodná a efektívna z hľadiska zabezpečenia všetkých procesov prevádzky.

Komentáre (0)

Momentálne žiadne komentáre